Ainekset
750 g (1,5 l) mansikoita
500 g raparperia
0,5 dl vettä
1 tl raastettua luomusitruunankuorta
500 g (n. 6 dl) Dansukker Hillosokeria
1–2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna tai ½ tl inkiväärijauhetta
Ohjeet
Huuhdo ja puhdista mansikat ja raparperit. Paloittele raparperit. Pane kaikki hillon ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 5–7 minuuttia. Ravistele kattilan sisältöä muutaman kerran keittämisen aikana tai sekoita kevyesti. Ota kattila liedeltä, kuori vaahto, jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Halutessasi hilloon voimakkaamman sitruunan maun korvaa vesi yhden sitruunan mehulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.