Ainekset
500 g avomaankurkkua tai kesäkurpitsaa
100 g sipulia
muutama valkosipulinkynsi
1 dl etikkaa
1 dl vettä
2 rkl karkeaa suolaa
noin 10 kokonaista valkopippuria
1 rkl sinapinsiemeniä
pala inkivääriä
2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
tai 3 dl Dansukker Hillosokeria
½ dl tilliä
Ohjeet
Silppua sipuli. Kuutioi kurkut. Kiehauta etikka, vesi ja mausteet. Anna maustua viitisentoista minuuttia. Siivilöi liemi ja lisää sipulisilppu ja kurkkukuutiot liemeen.
Sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia. Lisää joukkoon tilli. Jaa säilyke tölkkeihin, sulje kansilla ja säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.