Lempeä karviaishillo

Lempeän karviaishillon salaisuus on banaani, joka sopii mainiosti pehmentämään kirpakkaa karviaista tai raparperia.

PT1H

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (188 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ kg karviaisia
½ dl vettä
500 g banaania
1 rkl raastettua inkivääriä
1 kg Dansukker Hillosokeria
TAI 2 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Perkaa ja huuhdo karviaiset. Mittaa marjat, vesi ja raastettu inkivääri kattilaan. Keitä kymmenisen minuuttia. Lisää banaanit paloina ja soseuta ainekset.

Kaada seos takaisin kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri. Keitä kymmenisen minuuttia. Jäähdytä hilloa puolisen tuntia. Jaa hillo puhtaisiin tölkkeihin ja sulje kansilla. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Banaani sopii hyvin pehmentämään kirpakoiden ainesten makua. Kokeile sitä myös raparperin kanssa. Karviaishillon voi maustaa kanelilla, kardemummalla, vaniljalla tai inkiväärillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.