Ainekset
1 luomuappelsiinin kuori
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 kanelitankoa
1 kuivattu inkivääripalanen
6 dl vettä
Ohjeet
1. Leikkaa pestystä appelsiinista oranssi kuoriosa ohuesti kuorimaveitsellä ja laita kaikki aineet kattilaan. Keitä kunnes nesteestä on puolet haihtunut ja kuuma siirappi lankailee.
2. Jäähdytä 10–15 minuuttia, siivilöi ja pullota.
3. Käytä glögin, teen tai muiden kuumien juomien maustamiseen tai tarjoa jälkiruokakastikkeena tai jäätelön kera. Maustesiirappi säilyy viileässä noin kuukauden.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.