Ainekset
500 g raparperia paloiteltuna
500 g mansikoita viipaloituna
1 dl vettä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
500 g Dansukker Hillosokeria TAI
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kuumenna vesi, raparperi ja mansikat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta vaniljasokerilla. Kuori vaahto. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin, täytä purkit piripintaan. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.