Suklaapannacotta

Helppo suklainen pannacotta valmistuu ilman liivatetta. Koristele tuoreilla vadelmilla ja valkosuklaalastuilla.

4 annosta

5 minuuttia + hyytyminen

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kermaa TAI maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl tummaa kaakaojauhetta

Pinnalle
100 g vadelmia
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
valkosuklaata

Ohjeet

Kuumenna kerma, hyytelösokeri Multi ja kaakaojauhe kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä ½ minuuttia. Kaada seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin, pane jääkaappiin ja anna hyytyä 4 tunnista seuraavaan päivään.

Sekoita Siro-sokeri puolisulaneiden vadelmien joukkoon ja annostele seos pannacottien pinnalle. Vuole valkosuklaasta lastuja kuorimaveitsellä tai juustohöylällä ja nosta lastut vadelmien päälle. Tarjoa heti.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.