Ainekset
3 valkuaista
1 1/2 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte ja kuorrutus
1–1 1/2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
n. 100 g vadelmia
sitruunamelissan lehtiä
Ohjeet
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokerit vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Pursota marenkivaahdosta sydämenmalliset marenkileivospohjat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 100 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla muutama tunti, kunnes marengit tuntuvat rapeilta. Saat tästä marenkimäärästä noin 12 sydäntä, koosta riippuen.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla. Laita kermavaahtoa ja vadelmia marenkisydänten päälle ja nosta halutessasi kaksi sydäntä päällekkäin. Koristele sitruunamelissalla.
Säilytä marengit suojattuna kuivassa paikassa ja koristele ne korkeintaan tuntia ennen tarjoilua, jotta ne pysyvät rapeina.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.