Ainekset
2 ½ kg (8–9 kpl) appelsiineja
yhden (luomu)appelsiinin kuoriraaste
(2 tähtianista)
1 kg Dansukker Hillosokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 rkl Cointreau-appelsiinilikööriä
Ohjeet
Pese yksi appelsiini ja raasta kuori hienoksi. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja kuutioi pieniksi kuutioiksi. Voit myös soseuttaa hedelmälihan sauvasekoittimella. Laita kaikki ainekset kerralla kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia ja kuori mahdollisesti pinnalle muodostunut vaahto pois. Jaa hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä mielellään kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!