Ainekset
4 munaa
1 1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Täyte
n. 150 g appelsiinihilloa
(1 dl vaahdotettua kermaa, Dansukker Vaniljasokerilla maustettuna)
Pinnalle
n. 200 g Dansukker Tomusokeria
appelsiinista puristettua mehua
sokeroituja appelsiininkuoripaloja
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kumoa leivinpaperille tai keittiöpyyhkeen päälle.
Levitä pinnalle appelsiinihillo. Jos käytät täytteeseen myös kermaa, levitä se vasta jäähtyneelle torttulevylle. Kääri torttu tiukalle rullalle.
Sekoita tomusokerin joukkoon appelsiinista puristettua mehua sen verran, että saat tasaisen tahnan. Kaada se tortun pinnalle ja levitä lastalla. Koristele sokeroiduilla appelsiininkuoripaloilla. Nosta kylmään vetäytymään ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.