Appelsiinipannukakut

Paksut amerikkalaistyyliset pannukakut nautitaan appelsiinisiirapin kera.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
5 dl piimää
2 isoa kananmunaa
2 rkl juoksevaa margarinia, voisulaa tai öljyä
Paistamiseen
voita tai juoksevaa margarinia
Pinnalle
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Pese appelsiinit. Raasta kuori. Keitä siirapin aineksia reippaalla lämmöllä viitisen minuuttia.

Mittaa pannukakkutaikinan kuivat ainekset kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa munat, piimä, rasva ja appelsiinimehu. Lisää kuivat ainekset siivilän läpi seuloen kosteisiin aineksiin. Lisää lopuksi hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori. Anna taikinan vetäytyä viitisen minuuttia.

Paista lettu- tai blinipannulla pulskia pannukakkuja. Tarjoa appelsiinisiirapin kanssa.

Letut voi tarjota myös pakastemarjoista ja Dansukker Hillo-marmeladisokerista valmistetun hillon kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.