Ainekset
4–6 (luomu)appelsiinia
50 g saksanpähkinöitä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
Lisäksi
kevyesti vatkattua kermaa tai vaniljajäätelöä
Ohjeet
Pese yksi appelsiini huolellisesti. Leikkaa sen kuori ohuiksi suikaleiksi. Kuori kaikki appelsiinit ja poista valkoinen osa niiden pinnasta. Viipaloi appelsiinit tai leikkaa ne lohkoiksi. Pane appelsiinipalat pikkulautasille tai suurehkolle vadille. Rouhi saksanpähkinät ja ripottele appelsiinien päälle. Koristele kuorisuikaleilla. Sekoita siirappi, vesi, vaniljasokeri ja kaneli kattilassa ja kiehauta. Kaada liemi appelsiinien päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.