Ainekset
2 kananmunaa
1 dl pistaasiöljyä tai rypsiöljyä
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa tai kermaa
4 rkl sitruuna- tai limetahnaa
Pinnalle
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mittaa kulhoon kananmunat, öljy, sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja maito tai kerma.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja jaa ensin puolet muffinivuokiin.
Laita sitten jokaiseen nokare sitruuna- tai limetahnaa ja jaa loppu taikina päälle.
Kypsennä muffineita 175–200 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.
Vatkaa kerma ja mausta sokereilla.
Lusikoi kermaa jäähtyneiden kuppikakkujen päälle ja koristele itse valmistetuilla strösseleillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.