Banaani-ruokosokeriwhoopie

Amerikasta kotoisin olevan whoopie pie -leivonnaisen täytteenä on herkullista banaania ja tuorejuustoa.

50 minuuttia

Arviot (26 kpl)

Ainekset

Taikina
6 keltuaista
250 g Dansukker Ruokokidesokeria
250 g voisulaa
500 g gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
24 g leivinjauhetta

Täyte
150 g Dansukker Ruokokidesokeria
400 g kuorittua kypsää banaania
1 rkl voita
200 g tuorejuustoa
200 g kermavaahtoa 

Ohjeet

Taikina
1. Vaahdota sokeri ja keltuaiset.
2. Sekoita voisula ja jauhot joukkoon.
3. Pyöritä taikinasta palloja leivinpaperin päälle, paina kämmenellä alas pyöreiksi kiekoiksi.
4. Paista 170-asteisessa uunissa noin 8–10 minuuttia.

Täyte
1. Karamellisoi sokeri pannulla.
2. Lisää voi ja banaanit. Anna hautua noin 5 minuuttia. Soseuta tehosekoittimessa.
3. Notkista tuorejuusto, sekoita (hieman) jäähtynyt banaanisose vähitellen joukkoon ja lopuksi kermavaahto.
4. Täytä jäähtyneet keksit.
 

Resepti: Teemu Aura ja Markus Hurskainen

(Ammattilaisresepteissä ainemäärät ilmoitetaan grammoissa.)

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?