Ainekset
Taikina
6 keltuaista
250 g Dansukker Ruokokidesokeria
250 g voisulaa
500 g gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
24 g leivinjauhetta
Täyte
150 g Dansukker Ruokokidesokeria
400 g kuorittua kypsää banaania
1 rkl voita
200 g tuorejuustoa
200 g kermavaahtoa
Ohjeet
Taikina
1. Vaahdota sokeri ja keltuaiset.
2. Sekoita voisula ja jauhot joukkoon.
3. Pyöritä taikinasta palloja leivinpaperin päälle, paina kämmenellä alas pyöreiksi kiekoiksi.
4. Paista 170-asteisessa uunissa noin 8–10 minuuttia.
Täyte
1. Karamellisoi sokeri pannulla.
2. Lisää voi ja banaanit. Anna hautua noin 5 minuuttia. Soseuta tehosekoittimessa.
3. Notkista tuorejuusto, sekoita (hieman) jäähtynyt banaanisose vähitellen joukkoon ja lopuksi kermavaahto.
4. Täytä jäähtyneet keksit.
Resepti: Teemu Aura ja Markus Hurskainen
(Ammattilaisresepteissä ainemäärät ilmoitetaan grammoissa.)
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?