Ainekset
Muruseos
1 1/2 dl maissitärkkelystä
1/2 dl tattarihiutaleita
1/2 dl hirssihiutaleita
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g hasselpähkinärouhetta
100 g voita tai margariinia
Raparperiseos
500 g raparperia paloina
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl perunajauhoja
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää rasva pieninä paloina. Sekoita murumaiseksi taikinaksi.
Pane raparperipalat ja siirappi kattilaan ja anna kiehua, kunnes raparperi hieman pehmenee. Sekoita joukkoon perunajauhot.
Kaada raparperit voideltuun vuokaan. Ripottele päälle muruseos. Paista uunin keskiosassa 200°:ssa noin 15 minuuttia.
Vinkki!
Raparperin tilalla voidaan käyttää muita hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.