Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ dl kuohukermaa
3 dl perunajauhoja
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(Dansukker Kanelisokeria)
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Laita taikina hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Pyöritä taikina tangoiksi ja jaa tasakokoisiin pieniin paloihin. Pyöritä palat palloiksi ja litistä kevyesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kääntele osa pikkuleivistä halutessasi kanelisokerissa.
Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia. Säilytä kannellisessa purkissa huoneenlämmössä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.