Ainekset
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2½ dl vehnäjauhoja
Täyte
750 g omenoita
1 dl mantelilastuja
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
1 rkl perunajauhoja
Ohjeet
Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää sokeri. Sekoita kunnes se on sulanut. Lisää vaniljasokeri ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirasvuokaan (halk. 26 cm).
Kuori ja lohko omenat. Pane lohkot vuokaan ja sirottele päälle mantelilastut. Sekoita keskenään sokeri, vaniljasokeri, kaneli ja perunajauhot. Sirottele seos omenoiden päälle.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.