Hillo talvisista hedelmistä

Hyvää hilloa sitrushedelmistä, kuten appelsiinista, mandariinista, greipistä ja verigreipistä.

45 minuuttia

Arviot (16 kpl)

Ainekset

500 g kuorittuja sitrushedelmiä (appelsiinia, mandariinia, greippiä, verigreippiä jne.)
1 luomuappelsiinin ja luomusitruunan raastettu kuori
1 rkl raastettua inkivääriä
250 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Paloittele kuoritut hedelmälohkot kattilaan. Lisää joukkoon hyvin pestyjen hedelmien kuori ja inkivääriraaste. Kuumenna höyryäväksi. Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja tölkitä.

Loading...

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.