Ainekset
100 g täysjyvä Digestive -keksejä
½ dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
40 g margariinia tai voita sulatettuna
Täyte
5 liivatelehteä
200 g mustikoita
¼ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 ½ dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
250 g maitorahkaa
Pinnalle
1 ½ dl pensasmustikoita
1 ½ dl vadelmia
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Pyöräytä keksit hienoksi rouheeksi esim. monitoimikoneessa leikkuuterätoiminolla. Lisää fariinisokeri ja rasvasula joukkoon ja sekoita hyvin.
Pingota irtopohjavuokaan (ø noin 20 cm) leivinpaperi ja suojaa vuoan reuna kelmulla, sillä metalli saattaa aiheuttaa tumman värjäytymän kakun reunaan. Kaada keksiseos vuokaan ja painele se ohueksi vuoan pohjalle ja noin 2 cm:n verran reunoille.
Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Valuta liivatelehdet, puserra käsin kuivaksi ja sulata ne puoleen desiin kiehuvaa vettä.
Soseuta mustikat ja mausta sose sokerilla.
Vaahdota kerma, lisää sokeri ja rahka ja sekoita seos sileäksi. Lisää liivateliemi seokseen hyvin sekoittaen ja mustikkasose viimeisenä huolettomasti pyöräyttäen. Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan, tasoittele pinta kevyin vedoin, peitä kelmulla ja pane kakku jääkaappiin vuorokaudeksi.
Avaa vuoan salpa, poista rengas sekä kelmu ja siirrä kakku leivinpaperin kanssa tarjoiluvadille. Siisti leivinpaperireunat.
Peitä kakun pinta mustikoilla ja vadelmilla ja siivilöi tomusokeria pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.