Ainekset
200 g mustaherukoita (pakaste)
1/2 l vettä
2 kanelitankoa
1/2 tl kokonaisia neilikoita
pala kuivattua inkivääriä
sitruunanlohko
1–1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Fariinisokeria
1 plo (75 cl) punaviiniä
Ohjeet
Pane mustaherukat, vesi, mausteet ja sitruunanlohko kattilaan. Peitä kattila kannella ja keitä hauduttaen 15–30 minuuttia. Siivilöi. Kaada liemi takaisin kattilaan, lisää sokeri ja viini. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa sellaisenaan tai manteleiden ja rusinoiden tai taateleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.