Kanelisokerimantelit

Kanelisokerissa pyöritellyt mantelit ovat ihastuttavaa pientä tarjottavaa glögin seurana. Näitä voit pakata myös kauniiseen lasipurkkiin joululahjaksi.

15 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

120 g manteleita
½ d Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl vettä

Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Mittaa glukoosisiirappi ja vesi pieneen kasariin ja keitä aluksi kovalla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja tiputa pian lämpöä. Sekoita, kunnes liemi on sakea ja siirappimainen. Nosta kasari liedeltä. Lisää mantelit ja sekoita.

Kaada kanelisokeri lautaselle ja kääntele siirappiset mantelit seoksessa. Säilytä mantelit kuivassa, kannellisessa rasiassa huoneenlämmössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.