Ainekset
4 munaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl öljyä
1 dl maustamatonta jogurttia tai piimää
½ tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruis- tai spelttijauhoja
Karpalohillo
1 l karpaloita
2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Väliin ja pinnalle
karpalohilloa
2 dl maustettua omena-kanelirahkaa
Kiille
2 dl vettä tai hyvin laimeaa karpalomehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
Reunoille
2 dl kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Valmista kakkupohja ja karpalohillo edellisenä päivänä.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon öljy, jogurtti tai piimä ja kuiva-aineseos. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä noin 45 minuuttia 175-asteisessa uunissa. Kumoa kypsä kakku jäähtyneenä.
Kiehauta karpalot ja sokeri ja anna jäähtyä.
Halkaise kakku kolmeksi levyksi. Levitä kakkulevyjen väliin karpalohilloa ja omena-kanelirahkaa.
Levitä loppu karpalohillo kakun pinnalle. Kiehauta vesi. Lisää hyytelösokeri, kiehauta ja anna hetken jäähtyä. Lusikoi hyytelö kiilteeksi hillon päälle.
Vaahdota kerma ja levitä se kakun reunoille.
Lumikarpalot
Pyöräytä karpalot Dansukker Vaaleassa siirapissa. Siivilöi päälle Dansukker Tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.