Ainekset
1 kg karviaisia
2–3 dl vettä, viiniä tai siideriä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kaada karviaiset lävikköön ja huuhtele ne kylmällä vedellä. Poista marjojen rangat saksilla leikaten ja pane karviaiset, neste ja hillo-marmeladisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia. Sekoita hilloa pari kertaa keittämisen aikana. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Tarjoa esim. vaniljajäätelön ja rosmariinisiirapin kanssa.
Rosmariinisiirappi
2 dl vettä, viiniä tai siideriä
3 rosmariininoksaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
Mittaa aineet kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Siivilöi haaleana. Jos kastike jäähtyessään sakenee liikaa, sekoita tilkka nestettä joukkoon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.