Ainekset
3 reilunkokoista kesäkurpitsaa
2 sipulia
1 punainen paprika
Mausteliemi
2 dl vettä
1 ½ dl väkiviinaetikkaa
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
pala tuoretta inkivääriä
1 rkl suolaa
1 tl kurkumaa
1 tl sinapinsiemeniä
Ohjeet
1. Huuhtele kesäkurpitsat ja kuori pois vihreä osa. Raasta karkeaksi. Kuori ja hienonna sipulit huolella. Halkaise paprika, poista siemenkota ja kanta. Pilko pieniksi paloiksi.
2. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste, sipulit ja paprikat. Anna kiehua 15 minuuttia.
3. Purkita kuuma seos puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja peitä heti kansilla. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.