Ainekset
2 isoa porkkanaa
½ keskikokoinen kesäkurpitsa
1 sipuli tai kesäsipuli varsineen
1 valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta inkivääriä
1 tähtianis
¼ dl etikkaa
ripaus kanelia
mustapippuria myllystä
½ dl vettä
250 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Kuori porkkanat ja raasta ne karkealla raastinterällä. Raasta kesäkurpitsa ja hienonna sipuli tai kesäsipuli varsineen. Hienonna valkosipulinkynsi ja inkivääri.
Laita ainekset kattilaan yhdessä tähtianiksen, etikan, kanelin, mustapippurin ja veden kanssa.
Kuumenna, kunnes muodostuu höyryä. Lisää hillosokeri ja anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia. Jäähdytä ja laita lasipurkkiin.
Tarjoa esimerkiksi grillatun tai paistetun lihan ja kanan seurana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.