Ainekset
1 pussi popcornia tai 1 dl maissinjyviä, jotka on tehty popcorniksi
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
Ohjeet
Voit käyttää popcornien tekoon joko valmiita mikropopcorneja, jotka ovat ilman suolaa, tai tehdä popcornit itse maissinjyvistä.
Kiehauta fariinisokeri ja kuohukerma paksupohjaisessa kattilassa. Kun kinuski alkaa kiehua, keitä sitä noin minuutin ajan. Nosta pois liedeltä ja anna jäähtyä. Ripottele popcorneihin vähän suolaa ja kumoa ne leivinpaperin päälle pellille. Kaada päälle kinuskia mielen mukaan. Kääntele välillä popcorneja käsin tai lastalla jotta saat kinuskia kaikkialle.
Resepti: tekila.fi-blogi
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.