Konjakkiruusut

Pursota perinteiset, konjakilla maustetut suklaamakeiset ruusukkeiksi.

½ tuntia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

125 g kookosrasvaa
1 pieni kananmuna
3 dl (180 g) Dansukker Tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1/4 dl konjakkia

Ohjeet

Sulata kookosrasva ja laita se viileään jäähtymään. Vatkaa tomusokeri ja kananmuna vaahdoksi. Sekoita kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos munavaahtoon. Sekoita joukkoon konjakki. Lisää viimeisenä jäähtynyt kookosrasva voimakkaasti esim. yleiskoneella vaahdottaen. Pursota pieniin paperisiin makeisvuokiin tai suoraan ruusukkeiksi leivinpaperille ja jäähdytä viileässä. Säilyvät jääkaapissa muutamia päiviä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!