Ainekset
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl vettä
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
maustemitallinen hedelmäaromia tai piparminttua (apteekista)
karamelliväriä
leivinpaperille öljyä ja Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Öljyä pellille levitetty leivinpaperi kevyesti. Siivilöi toiselle paperille tomusokeria.
2. Mittaa sokeri, vesi ja glukoosisiirappi paksupohjaiseen kattilaan. Keitä kohtalaisella lämmöllä 152-asteiseksi. Ota kattila liedeltä, lisää maustava aines ja karamelliväri.
3. Kaada seos öljytylle leivinpaperille pellille tai nekkumuotteihin. Voit valuttaa sokerimassan myös pyöreiksi tai soikeiksi tikkareiksi ja painaa keskelle puutikun.
4. Anna nekkujen jäähtyä. Pyöräytä nekut tomusokerissa ennen pakkaamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.