Ainekset
½ l maitoa
50 g tuoretta hiivaa
1 rkl kardemummaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
ripaus suolaa
12–14 dl vehnäjauhoja
150 g sulatettua voita
Pinnalle
100 g sulatettua voita
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva. Sekoita joukkoon kardemumma, sokeri ja suola. Lisää vehnäjauhot alustaen ja vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu voi. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä tangoksi. Jaa tanko tasakokoisiin paloihin ja pyöritä pikkupulliksi. Laita pullat kohoamaan leivinpaperille ja paista 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Sulata voi ja voitele valmiit pullat voisulalla. Kääntele pullat sokerissa. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.