Ainekset
70 cl kuivaa valkoviiniä
3 dl laimentamatonta seljankukkamehua
1/2–1 dl Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl sulttaanirusinoita
2 kanelitankoa
1/2 dl giniä
50 g kuorittuja manteleita
Ohjeet
Sekoita viini, mehu, siirappi, rusinat ja kanelitangot kattilassa ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 5 minuuttia. Poista kanelitangot. Lisää gini ja mantelit. Tarjoile heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!