Ainekset
4 munaa
2 dl öljyä
4 dl mangososetta
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja
Kuorrute
50 g voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
vaaleanpunaista pastaväriä
Koristeluun
mangoa viipaleina
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset keskenään puuhaarukalla tasaiseksi. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä kakku.
Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä kakun pinnalle. Koristele mangoviipaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.