Mangokakku

Leivo ystävälle herkullinen mangososeella mehevöitetty kakku, jossa on vaaleanpunainen tuorejuustokuorrutus.

10–12 annosta

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Ainekset

4 munaa
2 dl öljyä
4 dl mangososetta
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja

Kuorrute
50 g voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
vaaleanpunaista pastaväriä

Koristeluun
mangoa viipaleina

Ohjeet

Sekoita taikinan ainekset keskenään puuhaarukalla tasaiseksi. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä kakku.

Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä kakun pinnalle. Koristele mangoviipaleilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!