Ainekset
75 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 muna
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl kardemummaa
1 pieni raparperinvarsi
5 mansikkaa
Pinnalle
n. 150 g Dansukker Tomusokeria
2–3 rkl vettä
(vaaleanpunaista pastaväriä)
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita joukkoon paloitellut mansikat ja ohuiksi viipaleiksi leikatut raparperit.
Jaa taikina muffini- tai leivosvuokiin, paista 200 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.
Sekoita tomusokeri ja tilkka vettä, jotta saat levittyvän tasaisen tahnan. Nosta lusikalla kuorrutetta vielä aavistuksen lämpimien leivonnaisten pinnalle.
Koristele halutessasi mansikoilla tai sitruunamelissan lehdillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!