Mansikka-tyrnihillo

Pirteä tyrnimarja terästää miedon mansikkahillon makua. Nauti vaikka vohveleiden kanssa.

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

9 dl (pakaste)mansikoita
1 dl tyrnimarjoja
2 rkl vettä
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sekoita mansikat, tyrnimarjat, vesi ja hillo-marmeladisokeri kattilassa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 3–5 minuuttia sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri. Jäähdytä ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto. Säilytä tiiviissä lasipurkissa jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!