Mantelinen luumumarmeladi

Tuoreista luumuista tehty marmeladi maustetaan kokonaisilla manteleilla ja luumuviinalla.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg luumuja
1 kg Dansukker Hillosokeria
50 g kuorittuja manteleita
1/2 dl luumuviinaa

Ohjeet

Huuhdo luumut huolellisesti ja poista kivet. Paloittele luumut. Pane luumut ja hillosokeri kattilaan ja keitä sekoittaen 5 minuuttia. Lisää mantelit ja luumuviina. Kuori vaahto huolellisesti. Kaada marmeladi lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Täytä tölkit reunaan saakka ja sulje lämpimällä, hyvin pestyllä kannella. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.