Ainekset
Pohja
125 g leivontamargariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 keltuaista
1 ½ dl Provena Gluteeniton Kaurainen Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa tai hedelmämehua
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Marenki
2 valkuaista
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Täyte
2 dl kuohukermaa
200 g maustettua rahkaa (esim. lime-valkosuklaa tai vanilja)
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
kiivejä, viinirypäleitä, mansikoita
Koristeluun
paahdettuja mantelilastuja, marjoja ja hedelmiä
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää keltuaiset yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina levyksi (25 x 30 cm) leivinpaperin päälle pellille.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienin erin, samalla koko ajan vatkaten. Levitä marenkiseos taikinan päälle. Tee lusikalla kuvioita pintaan.
3. Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 20 min.
4. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahdon joukkoon rahka ja sokeri. Kuori ja lohko kiivit. Puolita viinirypäleet ja viipaloi mansikat.
5. Leikkaa jäähtynyt torttu kahteen osaan. Levitä pohjan päälle täytteen aineet. Nosta toinen levy kanneksi. Koristele paahdetuilla mantelilastuilla ja marjoilla sekä hedelmillä. Viimeistele tomusokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.