Marjaisa juustokakku

Helpon keksipohjakakun täytteessä on ranskankermaa, rahkaa ja Hyytelösokeri Multia. Tuoreet marjat voi latoa pinnalle ilman hyytelökiillettä.

8–10 annosta

PT1H

noin 5 tuntia

Arviot (69 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
15 Digestive-keksiä
75–100 g voita tai margariinia
Täyte
2 dl maitorahkaa
2 dl ranskankermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristelu
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1/2 l tuoreita tai pakastettuja marjoja
4 dl hyvin laimeaa mehua, mielellään samanmakuista kuin marjat

Ohjeet

Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Kiehauta 1 dl ranskankermaa ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Sekoita joukkoon loput ranskankermasta ja maitorahka. Levitä täyte pohjan päälle. Pane jääkaappiin jähmettymään.

Sekoita mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Levitä marjat (isot marjat, kuten mansikat, halkaistuina tai viipaloituina) täytteen päälle. Levitä hyytelö marjojen päälle.

Säilytä juustokakkua jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.