Marjamousse

Marjamousse eli marjavaahto on helppo ja herkullinen jälkiruoka tuoreista tai pakastemarjoista, keltuaisista ja kermavaahdosta.

4 annosta

2 ½ tuntia

Arviot (57 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g tuoreita tai pakastemarjoja
4 munankeltuaista
2½ dl (150 g) Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
2 dl kuohukermaa

Ohjeet

Soseuta marjat. Vaahdota munankeltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää marjasose. Vaahdota kerma ja lisää se seokseen. Kaada annosastioihin. Laita kylmään pariksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele marjoilla (ja murskatulla marengilla).

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.