Ainekset
150 g marjoja, esim. mustaherukoita tai vadelmia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
300 g tummaa suklaata pieninä paloina
50 g voita tai margariinia
Koristeluun
200 g tummaa suklaata
200 g hasselpähkinöitä
Ohjeet
Paahda hasselpähkinät kuivassa paistinpannussa. Hankaa kuoret irti pyyheliinalla. Hienonna pähkinät melko hienoksi rouheeksi. Pane syrjään odottamaan.
Paloittele suklaa kulhoon. Keitä marjoja ja sokeria 5 minuuttia. Puserra seos siivilän läpi suklaan joukkoon. Lisää rasva ja sekoita tasaiseksi massaksi. (Jos massa tuntuu liian pehmeältä, pidä sitä hetki jääkaapissa.) Pyörittele massasta palloja ja pane ne jääkaappiin.
Sulata koristeluun tarkoitettu suklaa vesihauteessa ja kasta kylmät tryffelit suklaaseen. Kierittele tryffelit pähkinärouheessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!