Ainekset
150 g marjoja, esim. mustaherukoita tai vadelmia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
300 g tummaa suklaata pieninä paloina
50 g voita tai margariinia
Koristeluun
200 g tummaa suklaata
200 g hasselpähkinöitä
Ohjeet
Paahda hasselpähkinät kuivassa paistinpannussa. Hankaa kuoret irti pyyheliinalla. Hienonna pähkinät melko hienoksi rouheeksi. Pane syrjään odottamaan.
Paloittele suklaa kulhoon. Keitä marjoja ja sokeria 5 minuuttia. Puserra seos siivilän läpi suklaan joukkoon. Lisää rasva ja sekoita tasaiseksi massaksi. (Jos massa tuntuu liian pehmeältä, pidä sitä hetki jääkaapissa.) Pyörittele massasta palloja ja pane ne jääkaappiin.
Sulata koristeluun tarkoitettu suklaa vesihauteessa ja kasta kylmät tryffelit suklaaseen. Kierittele tryffelit pähkinärouheessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.