Ainekset
500 g pakastemarjoja valinnan mukaan (200 g mehua)
2 dl Dansukker Luomuhillosokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl vettä
Vuokien voiteluun
öljyä
Pinnalle
Dansukker Luomusokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
1. Sulata marjat kattilassa miedolla lämmöllä. Soseuta marjat ja siivilöi tiheän siivilän läpi.
2. Mittaa 200 g mehua puhtaaseen kattilaan. Lisää luomuhillosokeri, glukoosisiirappi ja vesi. Keitä seosta miedolla lämmöllä, kunnes sen lämpötila on 120°C.
3. Voitele silikonivuoat (esim. makeis- tai jääpalavuoat) ja kaada seos vuokiin. Anna jähmettyä huoneenlämmössä vuorokauden ajan.
4. Kierittele makeiset sokerissa, jotta ne eivät tartu niin helposti toisiinsa. Pane kannelliseen purkkiin ja säilytä kuivassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.