Ainekset
1 dl vispikermaa
½ dl vehnäjauhoja
75 g mantelijauhetta
300 g Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
(elintarvikeväriä)
Ohjeet
1. Sekoita kerma ja vehnäjauhot kasarissa, kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen, kunnes seos irtoaa kattilan laidasta ja pohjasta. Jäähdytä.
2. Lisää mantelijauhe ja tomusokeri ja sekoita hyvin. (Värjää seos.)
3. Kääri marsipaani kelmuun ja säilytä jääkaapissa. Marsipaani säilyy viileässä pari viikkoa.
4. Pehmitä jääkaappikylmä marsipaani työpöydällä vaivaten ennen kaulimista ja koristeiden tekoa.
5. Kauli levyksi kahden kelmun välissä tai tomusokeriripotetun työpöydän päällä. Leikkaa marsipaanista kuvioita tai viimeistele kakkuja ja leivoksia kaulitulla marsipaanilevyllä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.