Ainekset
3 munanvalkuaista
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Täyte
1 dl vispikermaa
100 g vaniljarahkaa tai -tuorejuustoa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100–150 g mustikoita
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöiset munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vähän kerrallaan voimakkaasti sekoittaen. Pursota marenkimassa muffinivuokiin.
Paista uunin alimmalla ritilätasolla 125 asteessa noin tunti.
Vaahdota vispikerma, lisää vaniljarahka ja mausta sokereilla. Vatkaa joukkoon mustikat.
Leikkaa marenkileivoksiin varovasti halkeama ja täytä se mustikkaisella täytteellä. Tarjoa heti tai nosta hetkeksi jääkaappiin.
Vinkki!
Paista marengit etukäteen ja säilytä ilmatiiviissä purkissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!