Omena-pihlajanmarjahillo

Helposti Hillosokerilla tehty omena-pihlajanmarjahillo on syksyn klassikkohillo, joka hurmaa maullaan ja kauniilla värillään. Maista ja ihastu!

45 minuuttia

Arviot (169 kpl)

Ainekset

700 g omenaa (10 dl)

300 g pihlajanmarjoja (5 dl)

0,5 dl vettä

500 g Dansukker Hillosokeria (noin 5,5 dl)

ripaus kanelia

 

Ohjeet

1. Kuori ja paloittele omenat. Pese pihlajanmarjat ja jätä likoamaan hetkeksi.

2. Mittaa omenat ja marjat isoon kattilaan veden kanssa ja keitä kunnes ne pehmenevät.

3. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen, sekoita ja jätä hillo porisemaan 15 minuutiksi.

4. Kuori pinnalle muodostunut vaahto, mausta kanelilla ja anna hillon jäähtyä hiukan.

5. Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje kannet.

Resepti ja kuva: Annin uunissa

Katso resepti: Minipannarit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.