Ainekset
2 munaa
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl kermaa, smetanaa, rahkaa tai muuta maitotuotetta
½ dl rypsiöljyä
2 dl vehnäjauhoja
½ dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl omenaraastetta
ripaus kardemummaa tai kanelia
Pinnalle
2 ½ dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¼ tl kanelia
1–2 rkl paahdettuja mantelilastuja
Ohjeet
Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla tai lusikalla. Annostele muffinivuokien puoliväliin tai hieman yli ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla ja kanelilla. Pursota muffinien päälle runsaiksi keoiksi. Ripottele pinnalle vielä hieman kanelia ja paahdettuja mantelilastuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.