Pääsiäisen nopea mangorahka

Helppo ja nopea pääsiäisen jälkiruoka valmistetaan rahkasta ja mangosta. Koristele herkkuannos pienillä suklaamunilla tai pääsiäisnameilla.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
200 g maitorahkaa tai mascarponejuustoa
2–3 dl mangososetta tai 200 g mangopaloja
¾–1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
pieniä suklaamunia tai pääsiäismakeisia
(marenkia)

Ohjeet

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Sekoita joukkoon mangosose tai mangopalat, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Kokoa annokset jälkiruokakulhoihin ja koristele pienillä suklaamunilla tai pääsiäismakeisilla.
Rouhi halutessasi joukkoon marenkeja.

Katso ohje: Mikromarengit
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.