Ainekset
200 g voita tai margariinia
200 g tummaa suklaata
4 munaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl hasselpähkinärouhetta
1/2 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Mittaa voi tai margariini ja paloiteltu suklaa kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä usein sekoitellen.
Vaahdota munat kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon muscovadosokeri vatkaten. Sekoita hasselpähkinärouhe ja vehnäjauhot taikinaan ja lisää lopuksi suklaaseos käännellen.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan noin 24 cm kakkuvuokaan tai pitkulaiseen leipävuokaan. Paista keskiritilätasolla 175 asteessa noin 20–25 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Mutakakun kuuluu olla tahmea sisältä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.