Ainekset
2 dl suolattuja pähkinöitä (maapähkinä, pistaasi tai cashew)
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
Pinnalle
150 g tummaa suklaata
Ohjeet
Rouhi pähkinät. Varaa rouheesta ½ dl koristeluun.
Kuumenna kerma, siirappi ja sokeri kattilassa. Anna kiehua 145 °C:een, sekoita välillä. Ota kattila liedeltä. Lisää pähkinät.
Levitä massa leivinpaperoidulle pellille. Anna jäähtyä.
Sulata rouhittu suklaa vesihauteessa. Levitä seos toffeelevyn päälle. Koristele pähkinärouheella.
Paloittele levy tarjolle, kun se on täysin jäähtynyt.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Munkit ja muut vappuherkut
Vapun perinteisiin herkkuihin kuuluvien tippaleipien ja munkkien oheen olemme valikoineet muitakin makeita ja suolaisia herkkuja.

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.