Ainekset
1 kg pehmeäkuorisia marjoja
500–700 g Dansukker Taloussokeria
TAI
1 kg kovakuorisia marjoja
3–4 dl vettä
600–700 g Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Mittaa peratut pehmeäkuoriset marjat ja sokeri kerroksittain teräs- tai emalikattilaan. Anna marjojen mehustua noin kaksi tuntia jääkaapissa kansi suljettuna ennen keittämistä.
Jos teet hilloa kovakuorisista marjoista, keitä ensin vettä ja sokeria noin 10 minuuttia. Lisää sitten peratut marjat kattilaan.
Keitä hilloa pienellä lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes marjat ovat tasaisesti liemessä. Älä sekoita kauhalla, vaan ravistele varovasti kattilaa pohjaanpalamisen estämiseksi. Kuori vaahto reikäkauhalla tai lusikalla. Tölkitä kuumana pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje kannet välittömästi. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.