Ainekset
2 kananmunaa
1 3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
50 g mantelirouhetta
2–3 dl marjoja, esim. mustikoita, vadelmia, karviaisia tai kirsikoita
voita
1/2 dl Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja mantelirouhe. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (halk. 24 cm). Ripottele päälle marjat. Höylää kylmästä voista juustohöylällä muutamia lastuja marjojen päälle. Ripottele lopuksi päälle raesokeri. Paista uunin keskiosassa 175 °C noin 20 minuuttia. Halutessasi voit tarjota kakun kanssa kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.