Piparinen vaniljapannacotta

Piparisen vaniljapannacottan päälle ripotellaan karpaloita ja murustettuja piparkakkuja.

2 annosta

5 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (17 kpl)

Ainekset

4–5 dl kermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
n. 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
4–6 piparkakkua murustettuna
1 dl karpaloita
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Mittaa kerma tai vaniljakastike kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa. Anna seoksen kiehahtaa ja keitä noin puoli minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä hetken aikaa.

Kaada seos jälkiruokamaljoihin tai kahteen kymmenen senttimetriä halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, jotka on vuorattu leivinpaperirinkuloilla. Nosta kylmään hyytymään mielellään yön yli.

Irrota vuoat varovasti pannacotan ympäriltä ja nosta lautasille. Murusta piparkakkuja pannacotan päälle. Ripottele pinnalle karpaloita. Valuta kastikkeeksi hieman täyteläistä luomusiirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?