Ainekset
125 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 muna
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
1 rkl piparkakkumaustetta
1 ½ dl rusinoita
1 dl maitosuklaarouhetta
1 dl mantelirouhetta tai mantelilastuja
Ohjeet
Vatkaa rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna vatkaten. Yhdistä loput taikina-ainekset ja sekoita joukkoon, kunnes saat tasaisen taikinan. Pyöritä pyöreiksi palloiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille neljä vierekkäin. Keksit leviävät isoiksi paistumisen aikana. Paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.