Ainekset
175 g tummaa suklaata
80 g pistaasipähkinöitä
1 dl kuohukermaa
2 rkl (30 g) voita
3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
(1 luomuappelsiinin raastettu kuori)
Koristeluun
pistaasipähkinärouhetta
Ohjeet
1. Hienonna suklaa ja rouhi pähkinät, siirrä hetkeksi sivuun. Sekoita kattilassa kerman, voin ja sokerin kanssa. Anna kiehahtaa. Ota kattila liedeltä, lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää pähkinärouhe ja mausta halutessasi appelsiininkuoriraasteella.
2. Kaada tryffeli pieneen kannuun, josta annostelu makeisvuokiin käy kätevästi.
3. Koristele pistaasipähkinärouheella. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.